RESTORANAS Da ANTONIO

Vilniaus g. 23, Vilnius

Lietuviļæ½ English По-русски
Pradžia
Apie restoraną
Paslaugos
Banketai
Meniu
 Patiekalai
 Gėrimai
Naujienos
Kontaktai
Atsiliepimai
Kiti Da ANTONIO restoranai

Da Antonio restoranų tinklas priklauso tarptautinei gurmanų gildijai

Patiekalai

Užkandžiai - Antipasti

Da Antonio salotos

Šviežios daržovės, dviejų rūšių pomidoriukai, lašiša, vėžių uodegėlės, burratos sūris, kalamata alyvuogių žemė

INSALATA DA ANTONIO
 
15.00  

21 dieną brandintos jautienos kapotinis, marinuotos garstyčių sėklos, rūkytų baklažanų padažas, balzamiko acte marinuoti svogūnėliai

TARTARE DI MANZO FROLLATA 21 GIORNI, SEMI DI SENAPE IN SALAMOIA, SALSA DI MELANZANA AFFUMICATA, ACETO BALSAMICO, CIPOLLINE MARINATE

€15.00  
Škotiškos lašišos totoriškas, avokadų kapotinis, imbiero skonio padažas, japoniškas majonezas, švieži ridikėliai
TARTARE DI SALMONE SCOZZESE, AVOCADO, SALSA DI ZENZERO, MAIONESE GIAPPONESE, RAVANELLI FRESCHI
€14.00  
Itališkas sūris „Burrata„ , dūmo skonio baklažanai, svogūnų džemas, Datterini pomidoriukai, lazdyno riešutai

BURRATA, MELANZANE "AFFUMICATE", MARMELLATA DI CIPOLLE, POMODORINI DATTERINI, NOCCIOLE

€14.00   

Foie gras, Borlotti pupelės, Marsalos vyno ir anties demi glace padažas, liofilizuota paprika, džiovintos našlaitės

FOIE GRAS, FAGIOLI BORLOTTI, MARSALA E ANATRA SEMI-GLASSATA, PEPERONI LIOFILIZZATI, VIOLETTE DEL PENSIERO ESSICCATE

€16.00  

Grappos skonio laukinio jūros ešerio carpaccio, liofilizuotas kalė kopūstas, nasturtų lapeliai, Miso majonezas

CARPACCIO DI PESCE PERSICO ALLA GRAPPA, CAVOLO RICCIO (KALE) LIOFILIZZATO, FOGLIE DI NASTURZIO, MAIONESE DI MISO

€16.00   

Lašišos carpaccio, švieži agurkai, garstyčių perlai, liofilizuoti žirneliai, garstyčių, apelsinų sulčių ir medaus užpilas, šalotinių svogūnų perlai

SALMONE SELVATICO LAGGERMENTE SALATO, SERVITO SOTTO CAMPANA DI VETRO AFFUMICATA, POMPELMO, PERLE DI POMPELMO, PERLE DI ACETO BALSAMICO, CIPOLLE E POMODORI LIOFILIZZATI, GERMOGLI DI GIRASOLE, PIMOLI

€14.00   
Žalios mėsos užkandis, patiekiamas su Parmezano sūriu ir "Čipriani" padažu
CARPACCIO DI MANZO IN SALSA ALLA CIPRIANI
€15.00   
 
Sriubos - Zuppe

Itališka daržovienė su makaronais
MINESTRONE
€6.00   

Kreminė Almandine bulvyčių sriuba su šviežiais trumais, Parmos ir juodos duonos džiuvėsiais

ZUPPA CREMOSA DI PATATE ALMANDINE, TARTUFO FRESCO, PROSCIUTTO DI PARMA E PANE INTEGRALE SBRICIOLATO

Šviežia žuvienė
ZUPPA DI PESCE
€14.00   
Mėsos sultinys su „Tortellacci“, įdarytais vištiena
TORTELLACCI RIPIENI DI POLLO IN BRODO
 €8.00
   
Ryžiai - Risotti

 (laukti apie 18 minučių )


Ryžiai su baravykais
RISOTTO AI FUNGHI
€12.00   

Ryžiai su šviežiais trumais

RISOTTO CON TARTUFO FRESCO

Kainos klausti padavėjų

Pirmieji patiekalai - Primi piatti

 LA NOSTRA PASTA FATTA IN CASA


Naminiai ,,Tagliatelle”, patiekiami cukinijos, krevečių ir  šafrano padaže

TAGLIATELLE CON ZUCCHINI E GAMBERI IN SALSA DI ZAFFERANO

€13.00   

Žalios spalvos naminiai ,,Tagliatelle” su keptu rūkytu kiaulienos kumpiu, artišokais, Gorgonzolos sūriu, patiekiami grietinėlės ir trumų pastos padaže

TAGLIATELLE VERDI SAPORITE

€12.00   

Raudonos spalvos naminiai “Maltagliati” patiekiami su baravykų, maltos avienos ir grietinėlės padažu
MALTAGLIATI ROSSI AL RAGU’ DI AGNELLO E SALSA INVERNALE
€12.00   
Naminiai ,,Tagliolini”  su tradiciniu ,,Carbonara” padažu, „Guanciale“,  Pecorimo Romano sūris
TAGLIOLINI FATTI IN CASA ALLA CARBONARA CLASSICA CON GUANCIALE E PECORINO ROMANO
€12.00   

Namų gamybos Tagliolini pasta su šviežiais trumais

TAGLIOLINI AL TARTUFO
Kainos klausti padavėjų

Antrieji patiekalai - Secondi piatti

MĖSA / CARNI

Traškus kukurūzinis viščiukas, patiekiamas su ravioliais, įdarytais Fontina sūriu, šalavijų ir vyno Marsala padažu, pagardintas trumų aliejumi
POLLETTO CROCCANTE, AROMATIZZATO CON OLIO AL TARTUFO , SERVITO CON RAVIOLI RIPIENI DI FONTINA, SALVIA E SALSA AL MARSALA
€19.00   
Kepta jautienos filė, patiekiama su riebiosios žasies foie gras, baravykais,
trumais, špinatais ir raudono vyno padažu
TOURNEDO ALLA ROSSINI
€ 27.00   
Keptos riebiosios ančių foie gras, patiekiamos su mėlynųjų svogūnų, vynuogių, raudono vyno padažu ir įvairių rūšių salotų lapais
SCALOPPA DI FOIE GRAS CON CIPOLLE BLU ED UVA IN SALSA DI VINO ROSSO, SERVITA CON INSALATA MISTA
€ 24.00   

Velso pieninio ėriuko šonkauliukai kepti keptuvėje, įvairių spalvų troškintos morkytės, medaus ir Amaro likerio padažas

COSTOLETTE DI AGNELLO IN PADELLA, VARIETA DI CAROTINE BRASATE, SALDA DI MIELE E AMARO


€26.00   
 Marmurinės jautienos nugarinė, žaliųjų pipirų ir raudono vyno padažas, saldieji svogūnai, keptos amandine bulvytės
CONTROFILETTO DI MANZO SALSA ROSSA CON PEPE VERDE, CIPOLLE DOLCI, PATATE AMANDINE
€25.00   

48 valandas žemoje temperatūroje virta ir troškinta erienos karkutė, Beluga lešiai, troškinti špinatai, žvaigždinio anyžio ir raudono vyno padažas

STINCO DI AGNELLO BOLLITO E BRASATO 48 ORE A BASSA TEMPERATURA, LENTICCHIE BELUGA, SPINACI IN UMIDO, SALSA AL VINO ROSSO E ANICE STELLATO


€24.00   

ŽUVIS / PESCI

Laukinis jūros ešerys, traiškytos Borlotti pupelės, traški Guanciale juostėlė, šilta moliūgų tyrė, liofilizuoti žirniai

BRANZINO SELVATICO, FAGIOLI BORLOTTI PIGIATI, GUANCIALE CROCCANTE, PUREA DI ZUCCA TIEPIDA, PISELLI LIOFILIZZATI

€26.00   

Ant griliaus kepti aštunkojo čiuptuvai, keptos orkaitėje Amandine bulvytės, Kalė kopūstai, česnako skonio bulvių putėsiai, pomidorų čipsai

TENTACOLI DI POLIPO ALLA GRIGLIA, PATATE AMANDINE, CAVOLO RICCIO, MOUSSE DI PATATA ALL’AGLIO, CHIPS DI POMODORO

€25.00   
Čilietiškas jūros ešerys, Beluga lešiai, Datterini pomidoriukai, Pinot Grigio vyno padažas, žalieji šparagai, liofilizuoti šparagai

BRANZINO CILENO, LENTICCHIE BELUGA, POMODORI DATTERINI, SALSA DI PINOT GRIGIO, ASPARAGI VERDI, ASPARAGI LIOFIZZATI

€32.00   

  

Patiekalai paruošti ant grotelių - La nostra griglia
 

21 dieną brandinta jautienos filė

FILETTO DI MANZO 

€21.00   

Pieninio ėriuko šonkauliai
COSTOLETTE D’AGNELLO
€21.00   

Laukinis jūros ešerys

BRANZINO SELVATICO

€20.00   

Čilietiškas jūrų ešerys
BRANZINO D’ALTURA
€25.00   
Škotiškos lašišos filė
FILETTO DI SALMONE SCOZZESE
€15.00   
Marmurinės jautienos nugarinė
CONTROFILETTO DI MANZO
€21.00   


Garnyrai - Contorni
Virtos apkeptos ,,Almandine” bulvytės su rozmarinu

PATATE "ALMANDINE" ARROSTO E ROSMARINO

€4.00   

Svieste troškinti špinatai
SPINACI AL BURRO
€4.00   

Kepti ant griliaus žalieji šparagai

ASPARAGI VERDI ALLA GRIGLIA

€5.00   

Ant grotelių keptos daržovės

VERDURE ALLA GRIGLIA

€6.00  

Šviežios daržovės su balzaminiu užpilu

INSALATA MISTA

€5.00   

Gardėsiai - I nostri dolci
Šiltas migdolų pyragėlis, patiekiamas su vaniliniais ledais
TORTA CALDA DI MANDORLE
€7.00   
Da Antonio Tiramisu
Biskvitas, kava, muskato grappa, mascarponės ir vanilės kremas, juodas šokoladas
PAN DI SPAGNA , CAFFE LAVAZZA, GRAPPA AL MOSCATO, MASCARPONE E CREMA DI VANIGLIA
€6.50   

Šilauogės, Grand marnier likeris, graikiško jogurto ledai, karamelizuotos pistacijos

MIRTILLI AL GRAND MARNIER, GELATO DI YOGURT GRECO, PISTACCHI TOSTATI E CARAMELLIZZATI

€7.00   

Ananasų gardėsis su aitriosiomis paprikomis, patiekiamas su citrininiais ledais ir miško uogų uogiene
CARPACCIO DI ANANAS, SORBETTO, CANNELLA E PEPERONCI
€5.00   
Jazminų skonio žaliosios arbatos "Panna cotta" su šviežiomis avietėmis
PANNA COTTA AROMATIZZATA AL TE’VERDE CON GELSOMINO E LAMPONI FRESCHI
€6.00   
Pyragėlis Opera
Šokoladas, kavoje mirkytas biskvitas, šokolado kremas, kavos kremas
TORTA OPERA

€7.50   

Plikyti gyragėliai "Profiterole", šviežios uogos, grietinėlė, karštas šokoladas
PROFITEROLE, FRUTTI DI BOSCO, CIOCCOLATA CALDA
€5.50   
 
Į viršų
«Ankstesnė Sekanti»
Dizainas: Puslapiai.eu. Svetainėje naudojama MegaTVS