RESTORANAS Da ANTONIO

Vilniaus g. 23, Vilnius

Lietuviļæ½ English По-русски
Pradžia
Apie restoraną
Paslaugos
Banketai
Naujienos
Kontaktai
Atsiliepimai
Kiti Da ANTONIO restoranai

Da Antonio restoranų tinklas priklauso tarptautinei gurmanų gildijai

Naujienos

2011-01-17
 
NAUJAS VYNO DEGUSTACIJOS CIKLAS: ITALIJOS VYNO MAGIJOS
 

 

 

 

 

Italijos vyno magijos: Veneto regionas

 

Le magie del vino d‘Italia: il Veneto

Wine magic of Italy: the Veneto region

 

 

2011.01.19 – 19 val. / 7 p.m.

 

BRUSCHETTA AL POMODORO E GAMBERETTI

Itališka duona su pomidorais ir krevetėmis

Roasted Italian bread, garlic, olive oil, tomatoes, shrimps

 

Masianco, Bianco delle Venezie I.G.T., Masi 13% alc., pinot grigio, verduzzo

 

BRUSCHETTA AL POMODORO E CARPACCIO DI MANZO

Itališka duona su pomidorais ir jautiena

 

 

 

TERRINA DI SALMONE CON RUCOLA, GAMBERETTI, PEPERONI MARINATI E CAPRINO,

SERVITA CON PESTO E CREMA DI ACETO BALSAMICO

Lašišos bokštas su Rucola, krevetėmis, marinuotos paprikos ir ožkos sūriu,

patiekiamas su Pesto padažu bei balzamiko acto kremu

Kaina tik / Price only 100,00 Lt

Rekomenduojami vynai / Suggested wines

 

 

 

Masianco, Bianco delle Venezie I.G.T., Masi 13% alc., pinot grigio, verduzzo

 

750ml – 100,00 Lt

Campofiorin I.G.T. Masi, 13% alc., corvina, rondinella, molinara

750ml – 140,00 Lt

Costasera Amarone Classico D.O.C, Masi 15% alc., corvina, rondinella, molinara

750ml – 300,00 Lt

 

FILETTO DI MANZO AL TALEGGIO

Kepta jautienos filė, patiekiama su bulvėmis bei voveraitėmis,

raudonojo vyno padažu ir Taleggio sūriu

served with potatoes and chanterelle mushrooms, in red wine sauce and Taleggio cheese

 

Roasted beef fillet,

Salmon terrine with rocket, shrimps, pickled peppers and goat cheese, served with “pesto” sauce and balsamic vinegar cream

Roasted Italian bread, garlic, olive oil, tomatoes, meat carpaccio

Costasera Amarone Classico D.O.C, Masi 15% alc., corvina, rondinella, molinara

 

2011.01.20 – 19 val. / 7 p.m.

 

FORNARINA

Picos duona su alyvuogių aliejumi, raudonėliu ir pomidorų padažu

 

Maschio dei Cavalieri, Prosecco Conegliano D.O.C.G. 11,5% alc., prosecco

 

Campofiorin I.G.T. Masi, 13% alc., corvina, rondinella, molinara

DEGUSTACIJOS KAINA 1,00 Lt ! – WINE TASTING PRICE 1,00 Lt!

 

DEGUSTACINIS VALGIARAŠTIS

Tasting menu

MENU DEGUSTAZIONE

Restorane „Da Antonio“, L. Stuokos-Gucevičiaus g.1

Pizza bread with olive oil, oregano, tomato sauce

Restorane „Da Antonio“, Vilniaus g. 23

 
 
Į viršų
Su artėjančiom Šventėm!!!
«Ankstesnė Sekanti»
Dizainas: Puslapiai.eu. Svetainėje naudojama MegaTVS