RESTORANAS Da ANTONIO

Vilniaus g. 23, Vilnius

Lietuviļæ½ English По-русски
Pradžia
Apie restoraną
Paslaugos
Banketai
Naujienos
Kontaktai
Atsiliepimai
Kiti Da ANTONIO restoranai

Da Antonio restoranų tinklas priklauso tarptautinei gurmanų gildijai

Naujienos

2009-04-15
 
NEALKOHOLINIS VYNAS "Da Antonio" restoranuose
 

"Ebony Vale" vynai gaminami "Reh Kendermann" vyno darykloje, Vokietijoje. Jų gamybai naudojamas vakuuminis metodas. Distiliacija vykdoma esant labai žemam spaudimui ir normaliai kambario temperatūrai. Naudojant hermetiškas stiklo talpyklas, sumažinama alkoholio virimo temperatūra, todėl vynas pradeda "virti" kambario temperatūroje (esant 23 °C). Tokio metodo privalumas yra tas, kad išsaugomi mineralai, rūgštys, fenoliai, cukrus ir vitaminai, t.y. vyno skonis ir charakteris. Vynas taip pat neįgauna "virimo" skonio. Visos "Reh Kendermann" daryklos operacijos vykdomos kompiuteriu tam, kad būtų išlaikoma nepriekaištinga vyno kokybė.

EBONY VALE CHARDONNAY

Nealkoholinis baltasis pusiau sausas vynas, pagamintas iš 100 proc. Chardonnay vynuogių. Vynas pasižymi šviesia auksine spalva ir gaiviu vaisių skoniu.
Puikiai dera prie paukštienos, kiaulienos, avienos bei šaltųjų mėsos patiekalų.

EBONY VALE CABERNET SAUVIGNON

Nealkoholinis raudonasis pusiau sausas vynas, pagamintas iš 100 proc. Cabernet Sauvignon vynuogių. Rubino spalvos, malonaus vaisių aromato, truputį saldoko prinokusių vaisių skonio.
Puikiai dera tiek prie šaltųjų, tiek prie karštųjų mėsos patiekalų, įvairių sūrių.

 
 
Į viršų
Su artėjančiom Šventėm!!!
«Ankstesnė Sekanti»
Dizainas: Puslapiai.eu. Svetainėje naudojama MegaTVS